Welkom

Nieuw boek van Martien de Voigt en Jozef Vervoort

op de website van vzw Atlantis in Sint-Truiden. Je vindt hier informatie over de originele therapie volgens Professor Alfred A. Tomatis (1920-2001). Je kan alles ontdekken over de toegepaste methode - de Audio-Psycho-Fonologie - én over de gratis aanvullende therapieën die we aanbieden naast het eigenlijke "luisteren". Op de site staat ook info over de overnachtingsmogelijkheden. De dagelijkse leiding van het instituut gebeurt door Jozef Vervoort, een student van Prof. Tomatis en zijn officiële opvolger. Jozef's dochter en opvolger Astrid en haar echtgenoot Didier steunen hem samen met een groot en enthousiast team.

Boeken

Voor overnachtingen bij een verblijf van meerdere dagen bieden de twee instituten, Atlantis en Mozart-Brain-Lab, verschillende kamers en appartementen aan.
Foto: Hennes Roth/roth-foto

Meer informatie

E-mailcontact

Met dit mail contact formulier kan u contact opnemen met ons. U mag een antwoord verwachten tijdens de reguliere kantooruren.
Foto: Rainer Sturm/Pixelio 
 

Meer informatie

Literatuur

Er zijn meerdere boeken beschikbaar over de therapie volgens Prof. Tomatis in het Duits, in het Engels en in het Frans. U kan ze rechtstreeks bestellen via de instituten.
Foto: Rainer Sturm/pixelio

Meer informatie

YouTube

Op het "Atmoproduc" kanaal kan u meerdere bijdragen terugvinden over de therapie, over Prof. Tomatis zelf en over het werk in het instituut.

Meer informatie