Welkom bij Atlantis vzw

Wanneer je aankomt bij Atlantis, kom je meteen uit bij de receptie.  Hier kunnen gasten zich aanmelden en kunnen ze vragen stellen in verband met het verblijf en de therapie. Het personeel, hier Stéphanie, is meertalig en beantwoordt uw vragen in het Nederlands, Frans, Duits en in het Engels.

Isabelle (links) en Cindy zijn verantwoordelijk voor de luistervertrekken waar moeders samen met hun kinderen luisteren en de ruimteverdeling van de meeluisterende ouders in het volwassenencentrum. Ongeveer 40 medewerksters en medewerkers bekommeren zich in Atlantis en Mozart Brain Lab om de gasten.

In het kindercentrum zorgen, naast vele anderen, Mirja, Martien, Lynn en Ann (van links) voor de luisterende kinderen. Ze geven iedereen een plek om te luisteren, stellen de apparatuur correct in volgens de voorschriften van de therapeuten en ze helpen bij het uitzoeken van een fijn speeltje.

Wendy werkt in het volwassenencentrum en in het kindercentrum. Ze voert ook de luistertesten uit en doet bovendien de extra methode van Bal-a-Vis X. Spraaktherapeut Andy begeleidt samen met Ann (bovenste foto rechts) de klanten tijdens de "actieve fase" van de methode volgens Tomatis.