Welkom bij Atlantis!

Nieuwe boeken

Atlantis is een therapiecentrum voor de behandeling van mensen met leer-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen. 35 jaar geleden is het ontstaan vanuit de vurige wens om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Wat heel klein startte in onze woonkamer, groeide al snel uit tot een centrum dat vooraanstaand is op gebied van hersenstimulatie en hersenonderzoek. Atlantis is vandaag de dag werelwijd het grootste instituut dat werkt met de Auditieve Hersenstimulatie (de Tomatis-therapie).
Atlantis is voor ons veel meer dan enkel een job. Atlantis geeft weer wie we zijn. Het is onze passie, onze thuis en ons ideaal… Kortom: ons hele leven!
Samen met ons team staan wij dagelijks voor jullie klaar en gaan we tot het uiterste om ieder kind en volwassene aan de grens van zijn/haar mogelijkheden te brengen.
Wij heten jullie welkom op ons stukje “hemel op aarde”!
Jozef & Astrid Vervoort

Boeken

Voor overnachtingen bij een verblijf van meerdere dagen bieden de twee instituten, Atlantis en Mozart-Brain-Lab, verschillende kamers en appartementen aan.
Foto: Hennes Roth/roth-foto

Meer informatie

E-mailcontact

Met dit mail contact formulier kan u contact opnemen met ons. U mag een antwoord verwachten tijdens de reguliere kantooruren.
Foto: Rainer Sturm/Pixelio 
 

Meer informatie

Literatuur

Er zijn meerdere boeken beschikbaar over de therapie volgens Prof. Tomatis in het Duits, in het Engels en in het Frans. U kan ze rechtstreeks bestellen via de instituten.
Foto: Rainer Sturm/pixelio

Meer informatie

YouTube

Op het "Atmoproduc" kanaal kan u meerdere bijdragen terugvinden over de therapie, over Prof. Tomatis zelf en over het werk in het instituut.

Meer informatie